Skip to main content
search
Nyhed!

AUKTION OG FÆLLESSANG SAMLEDE 81.545 KR. IND TIL UKRAINE

Læs mere >

By 17. marts 2022januar 31st, 2024No Comments

For få uger siden kom vores elever og fortalte, at de ville stable en auktion på benene. Meningen med det hele var, at de ville samle penge ind til ofrene i Ukraine. Senere fik vores musiklærer Marie ideen til en fællessangsaften, hvor sangene handlede om FRED – FRIHED – FÆLLESSKAB.

Auktioner på NIH er efterhånden en fast del af vores elevhold. Eleverne og personalet byder ind med kreative påfund, som alle kan byde på. Denne gang var ingen undtagelse. Der blev solgt alt fra rengøring af værelse til farvning af hår. Den sidste indebar at vores forstander Eva og vores to lærere, Marie og Anja, fik farvet deres hår blåt. Dette indbragte over 5.000 kr. alene. Alt i alt blev der til auktionen indsamlet over 59.000 kr. En klar rekord!

Til fællessangaften inviterede vi alle interesserede indenfor til en times sang om fred, frihed og fællesskab. Alle elever deltog, men også mange fra byen dukkede op. Vi sendte hele sangaftenen live på Facebook, så tidligere elever og forældre havde mulighed for at følge med. Her havde vi i gennemsnit 80-90 seere. Dette arrangement samlede over 21.000 kr. ind.

Vores indsamling er stadigvæk åben ved Røde Kors, og ønsker du at donere penge til ofrene i Ukraine, så håber vi, at du vil gøre det her: https://indsamling.rodekors.dk/participant/nih-samler-ind-til-ukraine

Vi er fulde af den beslutsomhed og tanke på andre, som vores elever og lokalsamfund har vist os. Tak for de gode oplevelser, og ikke mindst alle de penge, der nu kan hjælpe mennesker i nød.

TAK.

Close Menu

Se ledige pladser

Der er ledige pladser på vores ophold fra august 2024 og frem

Se alle vores hold og tilmeld dig nemt via vores formular.

 

Tilmeld dig lige her