Skip to main content
search
Nyhed!

BOXEN – vi bygger nyt fitnesscenter

Læs mere >

By 19. februar 2021januar 31st, 2024No Comments

BOXEN

Vi er stolte over, at kunne præsentere BOXEN, der bliver vores nye fitnesscenter her på Nordjyllands Idrætshøjskole. BOXEN er skabt ud fra ideen om, at vi skal have vores eget sted til styrketræning, cross training, spinning og fitness. Det får vi her. Fitnesscenteret er tegnet af det lokale arkitektfirma Signatura. Enterprisen varetages af MJ-BYG, der ligeledes er en lokal virksomhed.

Hjertet i BOXEN bliver den store hal, som er hele 533 m2. Her bliver der højt til loftet, og eleverne får mulighed for at dyrke cross training i topmoderne faciliteter. Herudover bliver der rum til: styrke, cardio, spinning og teoretisk undervisning. Alt i alt løber det op i 944 m2 fantastisk fitnesscenter, der bliver højskoleelevernes eget. Planen er, at BOXEN står færdig i ultimo november 2021

EN SÆRLIG TAK

Alt dette kunne ikke lade sig gøre uden hårdt arbejde. Her skal lyde en stor tak til følgende: Kåre Jensen og Christina Wasilewski, der har lagt mange timer i forberedning og indretning af fitnesscenteret. Marianne Mejlholm, som har søgt midler i fonde og styret økonomien med sikker hånd. Vores pedeller, Lars Mønster og Morten Libak Hansen, der har sikret faglig viden om byggeriet. Bestyrelsen for at tro på vigtigheden i projektet. Og selvfølgelig alle medarbejdere, som har støttet og troet på, at vi kunne lykkes med det.

DONATIONER:

A.P. MØLLER OG HUSTRU CHASTINE Mc-KINNEY MØLLERS FOND

TIL ALMENE FORMAAL

5.000.000 KR

NORLYS VÆKSTPULJE NYFORS

250.000 KR

SPAREKASSEN VENDSYSSELS FOND

100.000 KR

SLOTS- OG KULTURSTYRELSEN

68.000 KR

Close Menu

Se ledige pladser

Der er ledige pladser på vores ophold fra august 2024 og frem

Se alle vores hold og tilmeld dig nemt via vores formular.

 

Tilmeld dig lige her