Skip to main content
search
Nyhed!

Rekord mange elever på forårsholdet 2020 🙌

Læs mere >

By 26. november 2019januar 31st, 2024No Comments
Elever på Nordjyllands Idrætshøjskole

Den 5. januar 2020 starter et udsolgt elevhold på Nordjyllands Idrætshøjskole. I alt er der meldt 127 unge mennesker til, og det er vores absolutte maksimum.

-Det er en stor glæde, at vi kan melde udsolgt. NIH har de sidste par år haft tilfredsstillende antal på elevholdene, men det lægger ikke en dæmper på, hvor glade vi er for dette resultat, siger forstander Eva Terp-Hansen

Det flotte elevtal skyldes ikke mindst hårdt arbejde fra alle ansatte på NIH. Skolen har igennem det sidste års tid satset på flere nye initiativer. Her er de bl.a. synlige på de sociale medier, og har ligeledes søsat en ny YouTube-kanal: Idrætshøjskole TV. Eva Terp-Hansen uddyber: derudover, og nok det vigtigste, så laver vi rigtig god højskole. Vi går det ekstra skridt for, at eleverne får så mange oplevelser med i bagagen som muligt. Det gør vi med arrangements-weekender, temauger, højskoleaftener og frivillige tilvalgsaktiviteter såsom; eSport, keramik og guitarundervisning.

Nordjyllands Idrætshøjskole har stort fokus på fællesskab og glæden ved idræt og sport. Her kan eleverne vælge mellem 40+ forskellige idræts- og sportsgrene, hvor der er plads til alle niveauer. I skemaet vælges fire forskellige idrætter, hvor der er lige meget fokus på hver enkelt idrætsgren. På den måde rystes eleverne på NIH rigtig godt sammen i kraft af, at de blandes på kryds og tværs.

-Når vi gør det på denne måde sikrer vi, at vores elever lærer hinanden at kende på tværs af forskellige idrætsinteresser. Og herigennem, skaber vi et helt unikt fællesskab, fortæller Eva Terp-Hansen.

Close Menu

Se ledige pladser

Der er ledige pladser på vores ophold fra august 2024 og frem

Se alle vores hold og tilmeld dig nemt via vores formular.

 

Tilmeld dig lige her