Skip to main content
search
FagNyhed!

SURFING PÅ HØJSKOLE

Læs mere >

By 22. september 2020januar 31st, 2024No Comments
Surf højskole

Nordjyllands Idrætshøjskole ligger kun 20 minutters kørsel fra det fantastiske Vesterhav. Det har vi udnyttet i mange år, men nu bliver det endnu vildere!

Vi har nemlig lavet et samarbejde med North Shore Surf i Løkken. Det muliggøre, at vi kan udnytte havet meget mere, end vi nogensinde har gjort før. Alt vores udstyr ligger nu i Løkken – kun en 0,5 km fra stranden.

Det betyder, at vi sparer en masse tid med transport, men endnu vigtigere, så kan eleverne tage til havet og surfe, når det passer dem. Det er fedt!

Surf højskole

Udover at alt vores surfudstyr (våddragter, SUP- og surfboards) ligger i Løkken, så får vi også styrket vores undervisning. Vi får i selve undervisningen hjælp fra North Shore Surf, der supplerer højskolens egne undervisere. Desuden får eleverne gode rabatter på kurser i fritiden hos NSS. Som ekstra bonus er der også rabatter i butikken og madvognen.

Vi går en skøn fremtid i møde – især på surfer-fronten. Vi er den eneste højskole, der har adgang til eget lager i Løkken. Det er vi super stolte af. Det skaber helt unikke forhold for vores elever. Ikke bare for dem, der har surfing i skemaet, men også for alle de elever, der gerne vil prøve det i fritiden.

Med det her samarbejde har vi uden tvivl skabt noget 100% unikt, og vi glæder os til at nyde det med en masse surfglade højskoleelever!

Har du spørgsmål ifm. surfing eller højskole generelt. Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også skrive til os i chatten her på siden (tidsrummet 8-16).

LÆS MERE OM FAGET SURF LIGE HER

Close Menu

Se ledige pladser

Der er ledige pladser på vores ophold fra august 2024 og frem

Se alle vores hold og tilmeld dig nemt via vores formular.

 

Tilmeld dig lige her